sunnuntai 8. joulukuuta 2013

2. the Aristocats

Toisena Disneyleffana katsoin Aristokatit eli the Aristocats. En ollut nähnyt tätä elokuvaa aiemmin tai no, ainakaan minulla ei ole mielikuvaa että olisin edes sivusilmällä koskaan nähnyt.

Äitikisuli Duchess (Kreivitär) ja kolme lapsikisulia Marie, Berlioz ja Toulouse asuvat ihastuttavan hienostorouvansa luona Pariisissa, kunnes hovimestari Edgar kuulee että Rouva on jättämässä kaiken kissoille perintönä. Edgar haluaakin päästä kissoista eroon ja kissat päätyvät Pariisin maaseudulle. Kulkukissa O'Malley kävelee ohi ja päättääkin sitten auttaa kissat takaisin pariisiin matkan varrella kissat tapaavat Malleyn kulkukissakaverit (joilla loistava musiikkimaku) ja Duchess ja Malley ovat ah niin ihana pari :333 Lopulta kissat pääsevät kotiin, ja Edgar saa ansionsa mukaan (tai vähän enemmänkin) ja O'Malley adoptoidaan perheeseen :>


Musiikki, vaikkakin vähäistä, oli ihanaa. Jaja O'Malleyn ja Duchessin rakkaustarina on niin söpö. Ja lopussa kun Rouva on ottamassa kuvaa kissaperheestään hän puhuu perheen tulevista pikkusista ja O'Malley on vaa et *glup* mitäh? xDDD Ihana. Ifeelyoubro.

4/5 | en ees tiiä pystynkö antaa Disneyleffoille huonoja arvosanoja. Tässä lehvassa mahtava musiikki ja sitä olikin pari biisiä. O'Malleyn ja Duchessin söpö rakkaustarina siinä sivussa oli suloinen. Pikkukisut oikein herttasia. Vähiten tykkäsin Mariesta koska naisviha. Okei ei mut jokatpauksessa xD Ihanaihana. Piirtämisen jäljet ihanan näköset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti