tiistai 1. lokakuuta 2013

Teaser versus trailer

Jos et halua kuulla spoilereita Doctor Whosta tai Hobitista, käänny ympäri ja klikkaile itsesi takaisin aikaisemmalle sivulle, jolla olit.


Aikaisemmin syyskuun loppupuolella BBC julkaisi Doctor Whon 50-vuotisspesiaalista huiman 11 sekuntia kestävän teaserin, joka kertoo tulevasta jaksosta erittäin paljon - hashtagin ja jakson nimen.

Okei, tiedän että BBC tuskin haluaa paljastaa näin mittavasta sarjan pitkän taipaleen ylistysjaksosta paljoakaan ainakaan trailerin muodossa ennen kuin kyseinen jakso pamahtaa ruutuihin (HUOMIO! YLE2 näyttää kyseisen jakson 23.11. eli samana päivänä kuin Britanniassa!). Mutta tuollainen teaser on oikeasti nimensä mukaisesti teaser. Olisi kiva nähdä trailerissa/teaserissa Davidia ja Billietä kyseisessä jaksossa ja jos John Hurt myös on yksi Doctoreista niin häntäkin edes jollain tapaa antaen hieman selvennystä seiskakauden viimeisen jakson, "The Name of the Doctorin", loppuun. PS. Jos tumblrissa on ihmisiä, jotka osaavat kirjoittaa ja lukea Gallifreyania ja Doctorin nimi on annettu Gallifreyaniksi, miksi kukaan ei ole jo paljastanut sitä? D: Joka tapauksessa jaksossa esiintyvistä näyttelijöistä on annettu tietoa muissa uutislähteissä ja jopa jakson virallisessa posterissa, joten kiltit BBC:n sadistit (ja erityisesti Moffat), antakaa faneille teasereissa muutakin tietoa kuin hashtag! Edes pieni vilaus Davidin hulmuavasta tukasta (joka kyllä tuossa posterissa on litistetty >;c)...


Tänään tuli myös Hobitin toisesta osasta, "The Desolation of Smaugista", uusi traileri, joka paljastaa Smaugin äänen, joten jos et halua kuulla sitä ennen kuin astut leffateatteriin, suosittelen ettet klikkaa videota (voin kuitenkin sanoa, että oon ylpeä Bennystä :-3). Trailerin perusteella ja ensimmäisen leffan juonesta päätellen tähänkin osaan on sekoitettu taustatietoa Silmarillionista, sillä esimerkiksi Necromancerin taustoista ei ole Hobitin kirjaversiossa yhtä paljon tietoa kuin leffoissa. Leffaversion toisessa osassa mukaan astuu myös Legolas ja Thranduilia saadaan enemmän kuvaan (josta mie oon iloinen). Uusia naamoja ovat myös The Master (jota näyttelee Stephen Fry), Bard, Tauriel, Beorn ja totta kai Smaug on kyseisessä leffassa isossa osassa nimenkin perusteella. On kai turhaa sanoa kuinka INNOISSANI mie tuosta leffasta oon! 

Ja vaikka se trailerista tuleekin ilmi, The Desolation of Smaug tulee leffateattereihin 13. joulukuuta kivana pikkujoululahjana Peter Jacksonilta. :'-----)
Jenny out.

PS. Pottermoressa on neloskirjan kymmenen ensimmäistä lukua nyt auki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti